Bereid je optimaal voor op een (halve) marathon met ons webinar over voeding. Of je nu een doorgewinterde loper bent of je eerste marathon gaat lopen, goede voeding is belangrijk voor je prestaties en plezier tijdens het lopen. In slechts één uur tijd deelt voedingsdeskundige Anneke Palsma praktische tips en adviezen die speciaal zijn afgestemd op marathonlopers. Daarnaast krijg je de kans om al je vragen te stellen. Kun je niet live bij het webinar aanwezig zijn? Geen probleem. Schrijf je in, en je ontvangt op dinsdag 8 oktober een link om terug te kijken. De volgende onderwerpen komen aan bod:
Anneke Palsma studeerde in 1979 af voor de HBO Voeding en Diëtetiek te Groningen, werkte in verschillende verpleeg- en zorginstellingen, daarna als diëtist in een psychiatrisch ziekenhuis. In 1996 volgde zij de opleiding post-hbo sportdiëtetiek van NOC*NSF. Om een meer wetenschappelijke onderbouwing van haar werk te krijgen volgde zij naast haar werk de studie Voeding en Toxicologie aan de Open Universiteit. Zij rondde deze opleiding in 2003 succesvol af en was betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten in het Erasmus MC te Rotterdam en in het AMC te Amsterdam.
Check het indrukwekkende CV van Anneke op haar website.